Indlæser Begivenheder

NYTÅRSARRANGEMENT​ 2016/17

​Droningens nytårstale med et glas champagne kl.18
​Nytårsmenu
Forret: Torskefilet svøbt i serrano, toppet med krydderurter hertil trøffelolie
​Hovedret som buffet:
​Helstegt oksemørbrad indbagt i butterdej med spinat og svampe, Flødegratinerede kartofler og råstegte kartofler, Rødvinssauce og morkelsauce, ovnbagte rodfrugter, rødbedesalat med æbler og pærer​

Dessert: Frugttærte med cremefraiche, Chokolade ganache med rørt vanillecreme

​Hvidvin og rødvin ad libitum under middagen og et glas portvin til desserten
Musik og dans til kl. 02

Pris 795,-
Fri bar efter aftale

Natmad

​Overnatning på hotellet kr. 400,- p.p. i delt dobbeltværelse

Reservation på

Mail: reception@hotelkongvaldemar.dk ​

Titel

Go to Top